Herken je dat gevoel wanneer je kind thuiskomt en je merkt dat hij/zij niet echt uitgedaagd wordt op school? Soms lijkt het traditionele klaslokaal gewoon niet te voldoen aan de individuele behoeften en interesses van je zoon of dochter. Maar wat als ICHA je vertelt dat er een oplossing is die echt maatwerk biedt?

De kracht van maatwerk in online onderwijs

Bij Icha begrijpen we dat elk kind uniek is. Wij richten ons op de specifieke behoeften, interesses en leerstijl van jouw kind. Onze aanpak is simpel, maar effectief: 1-op-1 onderwijs. Geen zorgen meer over het tempo van de klas of gemiste kansen. Bij ons krijgt jouw kind de volledige aandacht van één toegewijde leerkracht. We zoeken naar de perfecte match die de motivatie en leergierigheid van jouw kind stimuleert.

Alles draait om jouw kind

Samen met jou als ouder werken we aan een traject dat haalbaar is en dat de groei en ontwikkeling van jouw kind bevordert. Of het nu gaat om het leren van een nieuwe taal, het verbeteren van vaardigheden of het verkennen van interesses zoals game-based learning (Minecraft,…), wij bieden diverse mogelijkheden om het leren leuk en boeiend te maken (en houden!).

Onze werkwijze op maat

  • Via ons online leerplatform wordt jouw kind uitgedaagd om zelfstandig te oefenen en te groeien op zijn/haar eigen tempo.
  • Na elke les ontvang je als ouder een mail met feedback van de leerkracht, zodat je op de hoogte blijft van de voortgang van jouw kind.
  • Flexibiliteit dragen wij hoog in het vaandel. Daarom bieden we ook lessen aan tijdens vakantiemaanden en weekends. Zo kunnen we ons aanpassen aan het meest geschikte schema voor jou en jouw kind.
De kracht van maatwerk in online onderwijs

Ontdek zelf de kracht van maatwerk

Bij Icha geloven we dat elk kind uniek is en een onderwijsaanpak verdient die daarop aansluit. Onze aanpak stelt jouw kind centraal en geeft hem/haar de sleutel tot een succesvolle carrière en toekomst. Boek vandaag nog een gratis proefles waarin je samen met je kind kennismaakt met de werkwijze van Icha.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *