Uitdagend internationaal onderwijs met Icha.

Leren vanuit het buitenland was nog nooit zo leuk!

Zoek je een gepaste oplossing om je kinderen de band met het thuisland niet te laten verliezen?  Of ben je van plan om terug te keren naar Vlaanderen en wil je dat je kinderen naadloos kunnen aansluiten op het Vlaamse onderwijssysteem? Of zoek je gepast online onderwijs voor je kinderen? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! In dit blogbericht stellen we onze online school voor en leggen we uit waarom het de ideale oplossing is voor jou.

Waarom kiezen voor Icha online school?

Vooreerst staat Icha voor ‘I challenge’ of uitdagend onderwijs.  Onze online school biedt verschillende voordelen ten opzichte van traditionele online scholen en fysieke onderwijsinstellingen:

Flexibiliteit: Wij kijken samen met jou welke tijdstippen meest geschikt zijn om les te volgen.  Liefst niet op de al veel te drukke dinsdag?  Geen probleem voor ons.  Liever op zondagochtend?  Wordt geregeld!

Individuele begeleiding: Onze docenten geven persoonlijke feedback en begeleiding, zodat je snel vooruitgang boekt en op maat gemaakte opdrachten en oefeningen krijgt die aansluiten bij jouw niveau en leerbehoeften.

Interactieve lessen: Onze lessen zijn interactief en dynamisch, met gebruik van moderne technologieën en leerhulpmiddelen, zoals video’s, audiobestanden en games, om het leren leuk en boeiend te maken.

Ervaring: Onze docenten zijn ‘kraks’ in hun vak en zijn vertrouwd met de Belgische cultuur en samenleving.  Wij werken dus niet met leerkrachten zonder diploma.

Voor wie is onze online school geschikt?

Onze online school is geschikt voor kinderen en jongeren die willen leren of hun kennis willen verbeteren, ongeacht het niveau of de leeftijd. In het bijzonder richten we ons op de volgende doelgroepen:

  • Belgen die in het buitenland wonen en Nederlands willen leren om hun sociale en professionele integratie te bevorderen.
  • Vlamingen die een terugkeer naar Vlaanderen plannen en willen dat hun kinderen naadloos kunnen aansluiten in het Vlaamse onderwijssysteem.
  • Expats of buitenlanders die zich willen voorbereiden op een verblijf in Vlaanderen of België.
  • Ouders die op zoek zijn naar gepast online onderwijs voor hun kinderen.

Ontdek ons aanbod hier!